Kjøpsinformasjon

Priser

Prisene som er oppgitt er inkl mva. Prisene gjelder fram til 31.12.2024

Bøker og hefter er ikke avgiftspliktige

Porto legges til når vi fakturerer bestillingen

Frakt og levering

Vi ønsker betaling på forhånd.

Dette blir opplyst ved telefonbestilling eller på mail.

Vi bekrefter bestilling på mail i løpet av 24 timer eller innen kl 12.00 etter helg / høytidsdager

Forsendeler

Bestillingen/e kommer enten direkte hjem i postkassen eller hentes på postkontoret/post i butikk. Du betaler kun frakt , se frakt og levering. Vi følger postens portotakster.

Gebyrer og Porto

Uavhentete pakker belastes med kr 100,- + porto og oppkravsgebyr.

Ifølge Skattedirektoratet skal porto og oppkravsgebyr tas med i utregningen.

Restordre Skulle vi ikke være i stand til å levere hele bestillingen, blir det restnotert hvis varen fremdeles er i handel.

Restnoterte varer vil bli ettersendt portofritt.

Retur og reklamasjon

Du har full bytterett eller får pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd. Hvis du angrer, betaler vi ikke returporto. Er det en feil fra vår side eller feil på varen betaler vi returporto og sender tilbake uten omkostninger. Ved eventuell tilbakebetaling av tilgodebeløp, må kontonummer oppgis. Retur eller Reklamasjonene må skje innen 14 dager. Vennligst ta kontakt med oss før varen sendes i retur. Varen må ikke returneres i oppkrav, da den ikke vil bli hentet.

Returadresse: Thuve-Stua Tyslevveien 61 1163 Oslo

OBS Se alltid etter feil på stoffet, før du broderer/klipper. Stoff som er brodert på eller klippet i kan ikke sendes i retur.

Minstekvantum

Brodergarn; Vi har ikke noe grense for hvor lite vi kan sende. Broderstoffer/tekstiler; vi klipper ikke mindre enn 0,2 m da det er min.

Sending av bestilling

Thuve-Stua sender bestilte varer innen 2-10 arbeidsdager.

Dersom noen av de bestilte varer ikke er på lager, blir leveringstiden normalt ca. 14 dager ekstra. Forsinkelser kan forekomme på varer som blir sendt til Thuve-Stua fra utlandet.

Salgspant

Thuve-Stua har salgspant i de solgte varer som sikkerhet for sitt krav på kjøpesummen med tillegg av renter og omkostninger, jfr. pantelovens §3-14 flg.

Ordrens gyldighet

En ordre er gyldig når kunden har mottatt ordrebekreftelse. Alle bestillinger blir bekreftet pr. e-mail eller på telefon. Ved bestilling er det gitt at kunden godtar å følge Thuve-Stua sine betingelser.

En bestilling er gyldig inntil varen er avbestilt eller Thuve-Stua skriftlig/pr. e-mail eller på telefon kansellerer bestillingen grunnet eventuelle feil.

Del denne siden